Trufes ferrero rocher: dolços nadalencs *2

La segona entrada de dolços nadalencs són un homenatge als Ferrero Rocher.

Ferrero rocher:
50 g d'anacards
2 cullerades soperes de sirop d'agave
1 cullerada sopera de cacau en pols
ametlla trossejada

Procediment:
-En un bol, posem els anacards i els cobrim d'aigua. Els deixem 
en remull durant 1 dia sencer (mínim).
-Passades les 24h, els hi escorrem l'aigua i amb un minipimer els 
triturem fins que ens quedi una massa homogènia.
-Hi afegim la cullerada de sirop d'agave i la de cacau en pols. 
Ho barregem.
-Passem per la paella l'ametlla trossejada perquè es torri una mica.
-Fem boletes amb la massa i les recobrim amb l'ametlla
-Ho posem al congelador. Quan vulguem menjar-nos-les, 
les traiem 10 minuts abans.

Aquí van alguns Tips pels ferreros:

– Si has comprat anacards salats, passa’ls pel raig de l’aigua abans.

– Pots utilitzar farina de garrofa enlloc de cacau en pols. Si ho proves, diga’m què tal. Jo sóc massa adicta al xocolata per voler-los fer diferents.

– No oblidis de torrar les ametlles. El resultat és exageradament diferent.

– Pots canviar el sirop per la stevia. Posa dos cullerades soperes d’aigua en un got, hi afegeixes 5 o 6 gotes de stevia i ho tires tot a la massa.

Advertisements

2 thoughts on “Trufes ferrero rocher: dolços nadalencs *2

  1. Ei,quina alegria de veure que has tornat al blog!!Jo encara no…Estes trufes tenen una pinta deliciosa…Ara miraré les últimes receptes que has escrit.Espere que estigues molt bé.Un beset.Susanna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s