Índex de les receptes

Pa

Esmorzars:

Entrants:

Amanides:

Verdures i llegums

Pasta i arròs

Carn

Peix

Creps

Sopes

Salses

Begudes

Postres

e

e

12 thoughts on “Índex de les receptes

  1. Interessantíssim,m´ha agradat tot!!A veure si ara ho faig bé açò de comentar,que abans ho he fet repetit..jeje

  2. Hola, a mi també m’han tret el subre, els làctics, el blat, … entre altres coses, però amb l’avantatge que si algun dia m’ho salto no passa res, però vaja, intento fer-ho poques vegades.

    Una pregunta, en una recepta que hi ha ous, aquests es poden substituir per algun altre ingredient? ho sabeu? Algun cop ho he provat amb l’alga agar-agar, però no sé si serveix per a totes les receptes.

    M’agrada haver trobat aquesta pàgina, doncs trobo interessants les receptes.

    En el moment que poses ‘stevia’ es pot substituir per ‘sirop d’agave’ sempre?

    En algun lloc he vist que preguntaven on trobar ‘stevia’, bé no sé si stevia se’n troben a les cases de dietètica, però de sirop d’agave si, i per Barcelona n’hi ha força.

    Gràcies

  3. Hola senga!
    Doncs pel tema dels ous, jo sé que a les herboristeries es comercialitza uns “ous vegetals” que els prenen els vegetarians, i que no deriven de gallines, si tens a prop una herbolari, pregunta-ho que segur que en tenen o en poden aconseguir. De totes maneres et passo un link d’un foro on s’expliquen moltes maneres de substituir els ous en els diferents plats culinaris: http://es.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080218043225AApECbG.

    I pel tema de l’stevia, hi ha gent que sí que la substitueix pel sirop d’agave, però per la gent que està en els primers mesos de la dieta anti-fúngida (candidiasis) no el recomanen perquè la fructosa que conté està molt concentrada. A les meves receptes, a tot arreu on hi posa que s’han de posar unes gotes o una culleradeta de stevia, sí que es pot substituir per un parell de cullerades soperes de sirop d’agave (se’n posa més quantitat que de stevia perquè té menys poder edulcorant).

    Una abraçada!

  4. M’he subscrit al teu bloc: molt bona idea per combatre els dubtes o la mandra a l’hora de cuinar en companyia de la candidiasi! Gràcies! ^___________^

  5. alaaaaaaaaaaaaaaaa muchisimas gracias, ya me estaba desesperando comiendo siempre las mismas cosas, esto de la candidiasis es terrible!! a ver que tal me quedan las recetas, luego les cuento, GRACIASSSSSS!!

  6. Roser
    Hola, jo voldría saber si els diabetics poden menjar pastissos fets amb sirop d´agave o es millor posar-hi stevia. Gràciessss.

    • Hola Roser, l’stevia sempre passarà per damunt de tots els edulcorants per les seves increïbles propietats (a més de poder-ne prendre tant com en vulguis). Tot i amb això, pel que fa al sirop d’agave, EN DOSIS BAIXES no és perjudicial pels diabetics ja que es metabolitza lentament.

  7. Muchísimas gracias por este blog!! Llevaba recopilando recetas para candidiasis de por allí y por allá, pero apenas encontraba y al final doy con este lugar en el que hay un sinfín de ellas, y encima un montón de postres!! Muchas gracias de nuevo, haces un gran servicio con este recurso :-)

    IRENE

  8. Hola! fa temps que llegeixo les teves receptes i n’he fet algunes. Moltes gràcies per la feina d’escriure-les després que has investigat i les has provat. Ens dones moltes idees pels que tenim candidas. Ànim per penjar-ne de noves!!

Deixa una resposta a anna Cancel·la la resposta