Aquest “pastís” no l’he fet jo. Ni tampoc les fotos, però estava buscant pel google algunes idees de pastissos “sans” i aquest l’he trobat tant original com fàcil. El procediment no és molt difícil: talles la síndria en forma de cilíndre i amb la resta vas fent les boletes. Talles a talls el cilíndre i poses les boletes damunt. La rameta de la foto és menta. Aquest pastís en un dinar d’estiu causaria furor segur.
Wooowwww…!! Impressionant aqest pastís! gracias per la tarea de buscar receptes sanes i publicar-les aqui pq fas un gran servei!
Gràcies CuinaDolça! :)
Hola guapa!he vist el teu comentari en el meu blog,moltes gràcies…Mira, casualment jo vaig fer esta recepta agafada d´una revista que va caure a les meues mans per casualitat i em va passar el mateix que a tu,em va sorprendre moltíssim.En la recepta que et dic,portava com un xarop per a posar per damunt ,que portava bastant alfàbega.Una combinació sorprenent i la presentació queda molt bé.Ho vaig fer per a les meues amigues a l´estiu i els va agradar molt; una d´elles em va demanar allò de fer les boletes de síndria per a fer-lo ella en sa casa per a un sopar que tenia.
En fi,acabe de trobar el carregador de la meua càmera de fotos,des de setembre!! es el que tenen els trasllats…Així que ara sí,ja m´abellia publicar alguna cosa de receptes.Una haurà de ser aquesta de la sindria,crec que val la pena.Si t´interessara te la passe,val?Així quan vinga l´època de les cíndries la pots probar.
Gràcies de nou,recorde quan tampoc et veia el pèl durant molt de temps ,estava patint :)
Espere que ara sí torne de veritat.Un beset.
Susana! que bé! ja tinc ganes de que tornis a postejar cosetes bones al teu blog!! Quan publiquis aquesta de la síndria ja me la miraré bé! (alfàbrega?? segur que li dóna bon gust i frescor!!) Petons! :)
Boníssima idea!! Me l’apunto