Crema de carabassó i tofu

Verdura i proteïna en un primer plat. No cal dir res més..

Crema de carabassó i tofu (2-3 plats) 
4 gots d'aigua
3 carabassons 
sal
oli
tofu

Procediment: 
1. Posa l'aigua en una olla a presió
2. Talla cada carabassons en 5 o 6 trossos 
3. Afegeix una punta de sal i un raig d'oli
4. Talla a daus el tofu i l'afageixes a l'olla amb la reta. 
5. Tapa l'olla i déixa-ho bullir durant 15 minuts. 
6. Obre la tapa i passa-ho per la batedora (dins la mateixa olla) 
fins que quedi un puré.

Tips per aquesta recepta:

– Quants més carabassons utilitzis, més textura cremosa tindrá el plat.

– No he especificat la quantitat de tofu que pots posar. El tofu deixa una textura diferent, però aporta la part protèica al plat. La quantitat de la foto és la que vaig posar jo.

– Pots utilitzar tofu de qualsevol tipus. El meu era de fines herbes.

– A la foto, el plat està decorat amb una fulla de julivert.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s