Sofregit de faves

No m’agraden les faves de tota la vida,  la típica cassola amb desenes d’ingredients bullint-se junts. Però així sí.

Ingredients:
una bossa de faves congelades
3 talls fins de pernil salat
1 ceba mitjana
all
1 tomàquet
oli

Procediment:
1. Bull les faves durant 10-15 minuts
2. Mentrestant, trosseja la ceba ben petita i la poses a sofregir
 amb un raig d'oli.
3. Fes el mateix amb un all
4. Talla a quadradets el pernil salat i l'afegeixes a la paella.
5. Ralla un tomàquet amb un ratllador manual (la pell no la posis) 
6. Quan les faves estan toves, escorra-li l'aigua i les tires a la
 paella, perquè es barregin amb el sofregit.
Advertisements

3 thoughts on “Sofregit de faves

  1. mmmmh què bo,faves….m´encanten,a mi de sempre..jejeje ahi també feu les faves al tombet???Igual si però les anomeneu d´un altra manera.Un beset!!! Ai ara m´has fet ganes….jajaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s