Gelatina de macedònia

Una gelatina de macedònia dins d’un motlle de fer flams: si algú no tenia clar per què el meu blog es diu “laboratori de cuina”, crec que ara ja comença a fer-se una idea.

He tret la recepta de la revista “Cocina vegetariana”. Com sempre, però, l’he versionat una mica.

Ingredients:
500 ml de suc de fruita, preferiblement de pinya i raïm
1 préssec
1 plàtan
1 poma
1 kiwi
maduixes
pinya
2 cullerades petites d'agar-agar en pols

Procediment:
1. Pela i trosseja la fruita i la col·loques en un bol
2. Posa el suc de fruita en un cassó i quan bulli, tirar-li les 
dues cullerades d'agar-agar. Baixa una mica el foc i vés-ho  
barrejant durant 10 minuts.
3. Retira el suc del foc i aboca'l al bol on hi tenies la fruita 
pelada i trossejada. Remena-ho tot bé.
4. Aboca-ho tot al motlle que hagis escollit.
5. Deixa-ho refredar a la nevera esperant que es converteixi en 
gelatina.

Tips d’interès:

– Si tens pressa, pots posar-ho al congelador però vigilant que no es congeli.

– Si per a tu els sucs de fruita industrials són massa dolços, pots substituir-los per la mateixa quantitat d’aigua i 1 cullerada de sirop d’agave (o amb unes gotes de stevia).

Advertisements

7 thoughts on “Gelatina de macedònia

  1. Hola Susanna! sí, sembla que ja he tornat! jaja, és que a l’estiu tinc més dificil poder-me connectar a internet! Ara m’hauré de posar al dia altra vegada! Per cert, el teu blog surt anunciat a la revista de la que faig menció en aquest post “cocina vegetariana”, la d’aquest mes (nº14), m’ha fet molta gràcia veure’t-hi!

  2. Moltes gràcies per dir-m´ho si no,no m´haguera enterat mai de que el meu blog havia segut publicat! La revista l´he encomanada ja a Castelló a un amic, perquè sent dia 30 igual em quedava sense.Xica quines coses,és que m´extranya que no m´hagen dit res… vinga besests i gràcies!

  3. Retroenllaç: GELATINA DE FRUITES | La Masovera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s