Amanida de cigrons

_MG_7172

Aquesta amanida és una proposta ràpida i sana. I com que en aquest cas “ràpid” i “sa” van agafats de la mà (quelcom que no resulta massa habitual), és genial.

Ingredients:
1 tomàquet
1 llauna de tonyina
olives sense pinyol
1 quart de ceba
mig pot de cigrons
pipes pelades
sal
oli
orenga

Procediment:
1. Passa per aigua els cigrons (si els tens de pot) 
2. Talla a daus petits el tomàquet i la ceba. I 
les olives pel mig.
3. Barreja els cigrons amb el tomàquet, la ceba i les 
olives, i hi afegeixes la tonyina i les pipes
4. Hi tires un polsim de sal i orenga, i un raig d'oli

Secció Tips per aquesta amanida:

– Entenc que a algú que li agrada menjar sa i a més té un blog on ho pregona, no hauria de dir això, però: no m’agrada massa el peix. Sé que n’hauria  de menjar de tant en tant, però com que no ho faig, intento suplir-ho comprant la tonyina de pot de vidre, i no la de llauna. La tonyina de pot de vidre és exageradament més cara que l’altre, però té molta més qualitat. Sigui com sigui a mi em treu el sentiment de culpabilitat.

3 thoughts on “Amanida de cigrons

Deixa una resposta a meritxellh Cancel·la la resposta