Pastís salat de coliflor verda i nous

La recepta és del primer llibre de cuina que vaig tenir “La cocina vegetariana”, de la Linda Fraser. La versió original utilitza castanyes enlloc de nous, a més de  productes làctics que he intentat substituir. El pastís és genial si t’agrada la coliflor.

  

Ingredients:
1 coliflor verda
3 ous
mantega de soja
1 grapat de nous
sal
nou moscada

Procediment:
1. Precalenta el forn a 180 graus.
2. Talla la coliflor a trossos petits i cou-la al vapor 
(o també la pots bullir) uns 20 minuts, fins que estigui tova.
3. Ara en un bol bat els ous, hi tires una mica de sal, 
nou moscada i la mantega de soja. I ho barreges.
4. Quan la coliflor ja està, l'escorres i l'aboques al bol 
amb la resta dels ingredients i ho barreges tot.
5. Folra un motlle rectangular amb paper vegetal i hi aboques tota 
la mescla. Amb una cullera apreta la part de dalt per compactar-ho. 
6. Ho poses al forn durant uns 40 minuts. 
7. Passat el temps, ho treus del motlle i ho poses a un plat.

Alguns Tips que ajuden:

– El llibre acompanyava els talls d’aquest pastís amb unes fulles d’enciam i unes patates d’aquelles petites i rodones que venen en pots de vidre.

2 thoughts on “Pastís salat de coliflor verda i nous

  1. Hola,
    He descobert el teu blog a través del 3cat24. T’animo a inscriure’t a premisblocs.cat. Aquest any hem creat una nova categoria, la de “Gastronomia”, on encaixa de meravella. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s