Timbalets d’espelta amb sofregit verd

Aquests timbals son relativament fàcils de fer i visualment diferents.

També seria ideal fondre-hi formatge per sobre, o barrejar les verudres amb crema de llet.

Ingredients per la base:
150 g. de farina d'espelta integral
1 cullerada sopera d'oli 
1 cullerada petita de sal
espècies de provença
orenga
1 ou

Ingredients pel sofregit:
1 albergínia
2 porros
1 pebrot verd
1 dent d'all
oli d'oliva

Procediment:
1. Precalenta el forn a 170 graus.
2. En un bol, posa la farina, sal i les espècies i ho barreges.
3. En un altre bol, bat l'ou i hi tires la cullerada d'oli 
4. Uneix les mescles dels dos bols en un i ho barreges.
5. Allisa la massa amb un corró,  fes formes rodones amb un motlle 
col·loca-les dins de motlles.
6. Posa-ho al forn durant 20 minuts a 170 graus.
7. Talla a làmines el porro, i a daus l'albergínia i el 
pebrot verd. Fem el mateix, però a daus molt més petits amb l'all 
i ho afegeixes tot a un wok o paella amb un raig d'oli. Quan 
el saltejat ja està, el reparteixes pels timbals d'espelta amb una 
cullera.

2 thoughts on “Timbalets d’espelta amb sofregit verd

  1. Ufff,súper interessant!m´he comprat uns motles per a tartaletes i encara no els he utilitzat,ara veig que poden quedar genials i té aspecte de quedar molt bé la massa i a més a més és sense rent,he de fer-la!
    M´encanta la foto de la capçalera.Besets.

  2. Doncs aquests timbalets m semblen estupenos!
    El farcit sembla molt bo, i el millor és que els podem farcir amb el que ens vingui de gust!
    Gràcies per la visita, jo seguiré passant per aquí!
    Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s