Aquests timbals son relativament fàcils de fer i visualment diferents.
També seria ideal fondre-hi formatge per sobre, o barrejar les verudres amb crema de llet.
Ingredients per la base: 150 g. de farina d'espelta integral 1 cullerada sopera d'oli 1 cullerada petita de sal espècies de provença orenga 1 ou Ingredients pel sofregit: 1 albergínia 2 porros 1 pebrot verd 1 dent d'all oli d'oliva Procediment: 1. Precalenta el forn a 170 graus. 2. En un bol, posa la farina, sal i les espècies i ho barreges. 3. En un altre bol, bat l'ou i hi tires la cullerada d'oli 4. Uneix les mescles dels dos bols en un i ho barreges. 5. Allisa la massa amb un corró, fes formes rodones amb un motlle col·loca-les dins de motlles. 6. Posa-ho al forn durant 20 minuts a 170 graus. 7. Talla a làmines el porro, i a daus l'albergínia i el pebrot verd. Fem el mateix, però a daus molt més petits amb l'all i ho afegeixes tot a un wok o paella amb un raig d'oli. Quan el saltejat ja està, el reparteixes pels timbals d'espelta amb una cullera.
Ufff,súper interessant!m´he comprat uns motles per a tartaletes i encara no els he utilitzat,ara veig que poden quedar genials i té aspecte de quedar molt bé la massa i a més a més és sense rent,he de fer-la!
M´encanta la foto de la capçalera.Besets.
Doncs aquests timbalets m semblen estupenos!
El farcit sembla molt bo, i el millor és que els podem farcir amb el que ens vingui de gust!
Gràcies per la visita, jo seguiré passant per aquí!
Una abraçada!