Pasta de sègol amb sofregit i crema de llet d’arròs

DSCN3624

Normalment compro pasta de farina d’espelta però aquests macarrons son de sègol i han estat una bona descoberta.


Ingredients:
Pasta de sègol
1 pit de pollastre
1 porro
crema de llet d'arròs
pebre negre mòlt
oli
sal

Procediment:
1. Posa una olla amb aigua al foc i quan bulli, 
hi tires els macarrons.
2. En una paella tires un raig d'oli i sofregeixes 
el porro tallat a rodanxes i el pit de pollastre tallat 
a trossets.
3. Quan estan cuits, ho aboques a un robot de cuina i 
ho tritures. Aboca el sofregit triturat a la paella 
altra vegada.
4. Quan la pasta està llesta, l'aboques també a la 
paella junt amb el sofregit.
5. Tira la crema de llet d'arròs (o de soja o de qualsevol 
altre) per sobre barreja. Jo hi vaig tirar una mica de 
pebre per sobre.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s