Pasta de sègol amb sofregit i crema de llet d’arròs

DSCN3624

Normalment compro pasta de farina d’espelta però aquests macarrons son de sègol i han estat una bona descoberta.


Ingredients:
Pasta de sègol
1 pit de pollastre
1 porro
crema de llet d'arròs
pebre negre mòlt
oli
sal

Procediment:
1. Posa una olla amb aigua al foc i quan bulli, 
hi tires els macarrons.
2. En una paella tires un raig d'oli i sofregeixes 
el porro tallat a rodanxes i el pit de pollastre tallat 
a trossets.
3. Quan estan cuits, ho aboques a un robot de cuina i 
ho tritures. Aboca el sofregit triturat a la paella 
altra vegada.
4. Quan la pasta està llesta, l'aboques també a la 
paella junt amb el sofregit.
5. Tira la crema de llet d'arròs (o de soja o de qualsevol 
altre) per sobre barreja. Jo hi vaig tirar una mica de 
pebre per sobre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s