Batut de maduixa amb llet de civada

batut-de-maduixa1

Qui estigui acostumat a fer-se batuts amb llet de vaca, aquest amb llet de civada el trobarà aigualit. Però pels que fa segles que ja no prenem llet de vaca, és genial.

La mateixa recepta, a l’estiu, es pot congelar en motlles  i fer-ne gelats.

Ingredients:
3 maduixes grosses
1 got de llet d'avena
unes gotes de  stevia líquida 
o una cullerada de sirop d'agave

Procediment:
1. Renta les maduixes i hi treus el tronxo, les poses 
al robot de cuina juntament amb un got de llet d'avena 
i unes gotes de stevia (o sirop d'agave).

Tips pel batut:

– Si no t’agrada trobar la textura de la maduixa batuda pots colar-lo. El batut serà molt més líquid.

Advertisements

5 thoughts on “Batut de maduixa amb llet de civada

  1. mmmmh què bo!!! A mi m´agrada també molt la nata d´avena per a cuinar.Mira,gràcies m´has recordat que volia tornar a comprar la stevia,fa molts molts anys que la vaig comprar i ja no l´utilitzava.Tu l´utilitzes molt,en tot tipus de postres?Ni idea que hi havia stevia en pols…Molt bona idea fer gelats.
    Besets

    • Ostres! moltes gràcies per la correcció!! Tinc tant interioritzat “avena” que ni tan sols me’n havia adonat!! Intentaré corregir-ho, a veure si puc modificar el títol! :)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s