Sopa de ceba amb ou

sopa de ceba

No cal que em posi a parlar de les grans propietats de la ceba com a fantàstica depurativa de l’organisme (per diürètica) i reguladora de les funcions de l’estómac. Si algú està interessat en saber-ne més, aquesta web fa una explicació extensa.

DSCN3498    sopa 2 

Ingredients:
1 ceba tendra per persona 
oli
sal
1 ou
aigua. La mesura és de 3 gots per persona

Procediment:
1. A la mateixa olla, sofregeix la ceba i deixa-la una mica rossa. 
2. Ara hi afegeixes l'aigua que li pertoca per les persones a 
comptar i una mica de sal.
3. Al  bol on et mengis la sopa hi posem un ou cru.
4. Aboca la sopa de ceba a sobre de l'ou i deix un parell de minuts 
que l'escalfor de la sopa cogui l'ou. Com es veu a la foto, al 
remenar es veu com l'ou s'ha cuit i s'ha barrejat enmig de la sopa.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s