La salsa de romesco tradicional porta ingredients com el pa o el vinagre que no són aptes per algunes intoleràncies. Aquí va una recepta de la salsa apta per -gairebé- tothom. El gust és exactament el mateix.
Ingredients: 5 tomàquets vermells escalivats (que vol dir que es posen al microones uns minutets fins que es fan tous) 6 alls grans escalivats 12 ametlles 12 avellanes 2 cullerades soperes de pinyons 150 ml d'oli 2 nyores escalivades i sense pell 1 cullerada petita de pebre vermell 1 cullerada sopera de suc de llimona (substitut del vinagre) Procediment: Barreja tots els ingredients en un minipimer i ja.
e
Al llegir la introducció d’aquesta recepta m’han vingut ganes de plorar. La cara de pena que faig quan penso en tot el que no puc menjar segur que es deu assemblar a la teva. Avui, per casualitat he trobat aquest blog. Gràcies per compartir tot això!! Tenir càndides és terrible…però pensar que hi ha alternatives a l’hora de cuinar plats tradicionals és un gran alleugiment.
MOLTISSIMES GRÀCIES!!! :-)