Pollastre a la llimona (Recepta Xinesa)

M’ha sorprès el fàcil que és fer aquesta salsa gelatinosa de les receptes xineses. La idea l’he trobat a la pagina web Cocina y salud i he canviat alguns ingredients per adaptar-la a les intoleràncies.

salsa quallada   sofregit

Ingredients:
1 pit de pollastre
10 grams de farina d'arròs integral 
50 ml d'aigua
4 cullerades de suc de llimona
1 polsim de sal
1 ceba tendre
1 dent d'all

Procediment:
1. Talla a daus el pit de pollastre, a làmines la ceba i a 
trossets petits l'all i ho sofregeixes tot a un wok 
(a falta de wok, en una paella normal).
2. Mentrestant, en un cassó, hi tires l'aigua,  les 4 
cullerades de suc de llimona i un polsim de sal, i ho fas 
bullir durant un  minut i anant remenant. Passat el minut ho 
poses a foc lent, hi aboques la farina i segueixes remenant 
sense parar (important).
3. Quan s'hagin dissolt els grumolls de la salsa ho tires 
al wok amb la carn i segueixes remenant fins a barrejar-ho tot.

Tips per aquesta recepta xinesa:

– Jo he utilitzat farina integral d’arròs, però es pot utilitzar qualsevol.

– Et recomano que la primera vegada que facis la recepta, mesuris bé quina quantitat exacta de suc de llimona toleres. Si ho fas a ull pots passar-te d’àcid i és possible que sigui immenjable..

Advertisements

3 thoughts on “Pollastre a la llimona (Recepta Xinesa)

  1. mmmh qué bó!La llima m´agrada molt en postres i per a cuinar i aquest plat té una traça…De segur està boníssim a veure si el taste prompte.Bona nit!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s