Menjar fruita amb l’estómac buit

Estudi dut a terme pel Dr. Víctor Javier Chávez Sánchez.

La fruita és l’aliment perfecte, necessita una quantitat mínima d’energia per ser digerida i aporta el màxim d’ella mateixa al nostre cos. És l’únic aliment que fa treballar el cervell. La fruita és principalment fructosa (que pot ser transformada amb facilitat en glucosa), i en la majoria de les vegades és 90-95% aigua.

Això significa que està netejant i alimentant al mateix temps. L’únic problema amb la fruita és que la majoria de les persones no sabem com menjar-la adequadament i permetent que el nostre cos assimili de manera òptima els seus nutrients. I quina és aquesta manera òptima d’assimilació?: menjar la fruita sempre amb l’estómac buit.

La raó és la següent: la fruita, en principi, no és digerida a l’estómac, sinó a l’intestí prim. Aquesta passa ràpidament per l’estómac i d’aquí  a l’intestí, on allibera el seu sucre. En el moment en el que hi ha carn, patates o midons a l’estómac, la fruita queda presa i comença a fermentar, retardant el procés digestiu i provocant possibles alteracions.

Tal com diu l’autor de l’estudi: “si usted comió una fruta de postre, luego de una cena y pasó el resto de la noche con pesadez en el estómago y un desagradable sabor en la boca es porque usted no comió de la manera adecuada”.

Anuncis

One thought on “Menjar fruita amb l’estómac buit

  1. Hi ha gent que menja nomes fruita y
    I es interesant perque la mayoritat d’ells son atletas en douglas graham va escriure un llibre sobre l’importancia de menjar fruita doncs si vulguis llegri-ho es diu 80-10-10 perdo el meu catala es molt mal
    Y tambien mi castellano vale pues este hombre tiene 60 años y a sostenido una diete a base de fruta por 20 años y es increible la fuerza de este ser humano

    Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s