Menjar fruita amb l’estómac buit

Estudi dut a terme pel Dr. Víctor Javier Chávez Sánchez.

La fruita és l’aliment perfecte, necessita una quantitat mínima d’energia per ser digerida i aporta el màxim d’ella mateixa al nostre cos. És l’únic aliment que fa treballar el cervell. La fruita és principalment fructosa (que pot ser transformada amb facilitat en glucosa), i en la majoria de les vegades és 90-95% aigua.

Això significa que està netejant i alimentant al mateix temps. L’únic problema amb la fruita és que la majoria de les persones no sabem com menjar-la adequadament i permetent que el nostre cos assimili de manera òptima els seus nutrients. I quina és aquesta manera òptima d’assimilació?: menjar la fruita sempre amb l’estómac buit.

La raó és la següent: la fruita, en principi, no és digerida a l’estómac, sinó a l’intestí prim. Aquesta passa ràpidament per l’estómac i d’aquí  a l’intestí, on allibera el seu sucre. En el moment en el que hi ha carn, patates o midons a l’estómac, la fruita queda presa i comença a fermentar, retardant el procés digestiu i provocant possibles alteracions.

Tal com diu l’autor de l’estudi: “si usted comió una fruta de postre, luego de una cena y pasó el resto de la noche con pesadez en el estómago y un desagradable sabor en la boca es porque usted no comió de la manera adecuada”.

One thought on “Menjar fruita amb l’estómac buit

  1. Hi ha gent que menja nomes fruita y
    I es interesant perque la mayoritat d’ells son atletas en douglas graham va escriure un llibre sobre l’importancia de menjar fruita doncs si vulguis llegri-ho es diu 80-10-10 perdo el meu catala es molt mal
    Y tambien mi castellano vale pues este hombre tiene 60 años y a sostenido una diete a base de fruta por 20 años y es increible la fuerza de este ser humano

    Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s