Galetes integrals de canyella (amb stevia, sense sucre)

galetes integrals de canyella

Aquestes son les primeres galetes que provo de fer sense sucre. N’he fet una meitat amb stevia com a edulcorant, i l’altre meitat amb sirop d’agave. Les del sirop m’han agradat més, però entenc que molts dels que teniu intoleràncies només podeu utilitzar stevia. En tot cas, les dues meitats han quedat bé.

Ingredients:
75g. de farina integral 
(jo he utilitzat la d'espelta)
100g. de farina d'ametlla
1 ou
1 cullerada petita de mantega de soja
1 cullerada petita de canyella en pols
1 cullerada petita de stevia líquida 
(o 1 cullerada sopera de sirop d’agave)
La pell rallada d'una llimona
1 cullerada petita de bicarbonat 
1 grapat d'avellanes
1 grapat de panses

Procediment:
1. Necessites dos bols: en un, hi barreges els 
ingredients secs (la farina, ametlles triturades, 
canyella i la pell rallada de la llimona)
2. A l'altre bol hi barreges els ingredients líquids: 
la stevia, l'ou batut i la mantega prèviament desfeta
3. Aboca la barreja d'un bol dins l'altre i barreges tots 
els elements junts. Ara tens la massa
4. Aplana la massa a sobre d'un paper de forn, amb un corró de 
cuina i llavors fes les formes amb el motlle que tinguis.
5. Ara hi poses la decoració que més et vingui de gust. 
En el meu cas hi he posat panses i avellanes, però pots 
posar-hi des de llavors de sèsam a trossets de fruita, codonyat...  
6. El temps de cocció són uns 10 minuts aproximadament a un 
foc d'uns 170 graus.

Alguns Tips per aquesta recepta.

– Posa les galetes en un tupper ben hermètic quan s’hagin refredat.

– És important que premis bé el que hi posis a sobre (les panses, les avellanes…) perquè si no queda prou agafat caurà al treure-ho del forn.

– Les mesures que he posat donen per fer unes tres fornades.

Anuncis

7 thoughts on “Galetes integrals de canyella (amb stevia, sense sucre)

  1. Enhorabuena por tu blog, me ha salvado la vida, pues no puedo tomar azúcar, ni trigo, ni leche de vaca y estaba un pelín desesperada ya que no encontraba recetas que cumplieran estas condiciones.
    Además se ven todos los postres deliciosos, estoy deseando probarlos…
    En concreto, en esta receta, ¿qué cantidad de Stevia hay que añadir, o no lleva nada?Es que no me ha quedado claro…soy nueva en todo esto…

  2. Hola “Golosa”! muchas gracias por tus agradecimientos! y por darte cuenta del error en los ingredientes!! efectivamente no había puesto la cantidad de stevia de la receta! Ya está solucionado, además, he actualizado las medidas porqué en otras ocasiones volví a hacer esta receta y la perfeccioné un poco!! Gracias de nuevo y te deseo mucha fuerza de voluntad para afrontar los retos de este tratamiento! Yo llevo des de enero pasado (ya casi un año!!) con el tratamiento y ya casi puedo comer de todo, excepto el azucar, que esto aun sigue sentandome muuuuuuuy mal… però por el resto, superado! Ànimos!!

  3. Jo he fet aquesta recepta utilitzant una margarina vegetal bio però m’han quedat d’un gust força estrany. Era el primer cop que feia servir l’stevia líquida. Primer no es nota cap gust, després ve una dolçor tant forta que sembla amargant i oliosa. Vaig posar una culleradeta de café. no seé si és massa o poca.
    Felicitats pel blog, a nosaltres també ens ha anat bé, tot i que estem en fase experimental…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s