Truita de carxofes i tofu

truita de carxofes i tofu

Aquesta truita és un dels meus plats “perfectes”, no només perquè sóc una fan incondicional de les carxofes, sinó perquè conté verdura (tomàquet, ceba i carxofes) i proteïna (tofu i ous) al mateix plat.

tofu   truita partida

carxofes pelades   carxofes petites

Ingredients:
3 carxofes
1 tomata petita
1 ceba petita
2 ous
tofu

Procediment:
1. Treu la pell de la ceba i la tomata, les talles a 
talls petits i ho sofregeixes a foc lent i amb la tapa posada.
2. Mentre s'està sofregint, pela les carxofes. Primer tira
les fulles i després fes-les a porcions (mira les fotos de dalt)
3. Quan el sofregit ja està, el retires a un plat i poses 
les carxofes a la paella. És molt important que la paella no 
estigui molt calenta perquè sinó torraràs excessivament les 
carxofes i tindran les primeres fulles dures.
4. Quan ja estan llestes, les barreges amb el sofregit.  
Ara passa per la paella uns tallets de tofu, només perquè 
agafin una mica de color.
5. Bat els  ous en un bol i hi afegeixes el sofregit amb les 
carxofes i el tofu.  
6. Ho aboques a la paella que ara sí que ha d'estar ben calenta 
perquè aquest és el truc per tal que no s'enganxi la truita 
(i també un raig petit d'oli per lubricar). 
7. Una cara, l'altra cara i ja està la truita.

Anuncis

2 thoughts on “Truita de carxofes i tofu

  1. Ostres! Ademés de semblar un plat boníssim, amb aquestes fotos donen ganes de posar-se a cuinar ara mateix!

    Volem més receptes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s